Erkende assistentiewoningen met dienstverlening op maat

De residentie ligt vlakbij de Grote Markt van Beveren, maar zodra u de oprit voorbij bent,
zorgt de parkomgeving voor rust. Dankzij de kleinschaligheid is de sfeer familiaal. Er is
respect voor uw zelfstandigheid en privacy.
Het personeel is vriendelijk, gemotiveerd en staat steeds voor u klaar. Een nieuwe thuis waar u zich veilig voelt en tot rust kan komen, dat is voor ons uiterst belangrijk.

We bieden u een ruim appartement met woonkamer, ingerichte keuken, een of twee slaapkamers, en eigen badkamer. Bij elk appartement hoort ook een afgesloten kelderberging. Een autostaanplaats of box kan apart gehuurd worden in ons ondergronds garagecomplex. Ons dienstenpakket biedt u alle services om het u comfortabel te maken. Daarin zit standaard onder meer een boodschappenservice, apotheekdienst,
wekelijkse poetsbeurt van een halfuur, administratieve hulp en zelfs een klusjesdienst voor kleine interventies.

Laat u zich graag verwennen? Dan kan u voor de maaltijden beroep doen op onze
keuken. Ontbijt en avondmaal wordt in uw appartement opgediend, een driegangenmenu wordt ‘s middags geserveerd in ons stijlvol restaurant. Gebruikt u het toch liever op het appartement? Geen probleem. Alle maaltijden worden met de grootste zorg bereid, uiteraard wordt ook met uw dieet rekening gehouden.

Als resident geniet u van volledige bewegingsvrijheid. U wordt als resident in uw eigenwaarde gelaten, onze service is dan ook zeer persoonsgericht. U kan beroep blijven doen op uw eigen huisarts, kinesist, thuishulp, apotheker, e.d. Indien nodig kunnen wij helpen in uw zoektocht naar de perfecte dienstverlening op uw maat. Heeft u op een bepaald moment toch meer hulp nodig, dan wordt in gezamenlijk overleg een zorgplan
opgesteld, zodat u zorgeloos bij ons kan blijven wonen.