Onze troeven

Om het u gemakkelijker te maken, biedt de residentie een basispakket van diensten aan. Daarin zitten standaard onder meer de mogelijkheid om uw maaltijden op het appartement te laten opdienen, een poetsdienst (half uur per week), een boodschappenservice.

Via de interne telefoonlijn kan u op elk moment vanuit uw appartement het onthaal en medebewoners gratis contacteren.

U kan beroep blijven doen op uw eigen huisarts, kinesist, thuishulp en apotheker. Indien nodig wordt een zorgplan op maat opgesteld.

Veiligheid is belangrijk. Elk appartement heeft een noodroepsysteem. Het onthaal is 24u/24 uur, 7 dagen op 7 bereikbaar, er is een aanwezige nachtwacht en een inwonende conciërge. Het hek wordt ’s avonds gesloten.

Activiteit

Activiteiten focussen op het culturele, sportieve en mentale. Ze worden aangeboden, maar zijn geen verplichting. U kan ook gezellig verpozen in het salon of in de bar iets drinken. Het restaurant biedt elke dag een driegangenmenu aan dat bereid wordt in de eigen keuken.

Het park is een oase van rust. Voor een wandelingetje hoeft u het domein niet te verlaten, tenzij u er een winkeluitstap van wil maken. 

Seniorenresidentie Meulenberg biedt u een nieuwe thuis en ondersteunt u zoveel mogelijk, zodat u rustig kan genieten.